VOKA a jej aktivity pre MAS

VOKA a jej aktivity pre MAS

Zástupcovia VOKA sa po uskutočnení študijno – pracovnej cesty v Tirolsku rozhodli, že budú propagovať svoje aktivity, ktoré pripravujú aj pre zahraničných partnerov na Slovensku. Veríme, že v budúcom roku privítame zástupcov rakúskych MAS na Slovensku.
Našim záujmom je prezentovať organizácie, ktoré pomáhajú rozvoju vidieka.  V súvislosti s organizovaním študijno – pracovných ciest nebola zatiaľ zverejnená zaujímavá fotogaléria z aktivít projektu Grundtvig, v ktorom bolo zapojených 10 krajín, ktorým sme predstavili Slovensko. Na základe návrhu bývalej riaditeľky Jely Tvrdoňovej, ktorá aj v súčasnosti pomáha nášmu občianskemu združeniu VOKA, si všetci účastníci projektu Grundtvig priniesli kroje, typické pre ich región. Odvážnejší aj zaspievali národné pesničky.
Účastníkom projektu sme predstavili organizácie, ktoré pomáhajú rozvíjať slovenský vidiek a propagovali sme aktivity MAS RADOŠINKA a MAS Malohont.
V tomto roku sa OZ VOKA podarilo navštíviť MAS Terchovská dolina spolu so zástupcami MAS RADOŠINKA. Všetci boli srdečne vítaní a podporili sme tak náš slovenský vidiek. V rámci informačnej aktivity si mohli zástupcovia MAS vymienať informácie a príklady dobrej praxe. Aj na Slovensku si máme čo vzájomne ukázať. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *