Jarmok Regionálny produkt 2.ročník

Jarmok Regionálny produkt 2.ročník

VOKA – Regionálna anténa Národnej siete rozvoja vidieka SR pre Banskobystrický  kraj v dňoch 17. a 18.10.2017 v Banskej Bystrici zorganizovala v nákupnom centre Europa Jarmok „Regionálny produkt“.

Cieľom aktivity bolo najmä zviditeľnenie kvalitných domácich, regionálnych produktov v očiach širokej verejnosti, prezentácia výnimočných, originálnych výrobkov a produktov nášho kraja,  podpora predaja producentov, ktorí už vlastnia značku „Regionálny produkt“, ako i potencionálnych,  budúcich žiadateľov – producentov, ktorí sa chcú uchádzať  o značku „Regionálny produkt“. Na tomto podujatí mohli záujemcovia o „regionálnu značku“ získať cenné rady, príklady z praxe od producentov – držiteľov značky, podeliť sa o názory, skúsenosti. Aj týmto spôsobom sa môže systém regionálneho značenia, ktorého udržanie, rozšírenie a propagáciu považujeme za jednu zo svojich priorít.

Krátke video z aktivity si môžete pozrieť TU , alebo si prečítajte mail, ktorý sme dostali:

Dobrý deň, dovoľte mi vysloviť poďakovanie za organizáciu podujatia Jarmok-regionálny produkt v dňoch 17.- 18.10.2017, ktorého sme sa s našimi produktami mohli zúčastniť.
Prajem veľa úspechov pri podobných aktivitách a Vašej práci vôbec!
Krásny jesenný čas z Hontu!
Viera