Príručka pre dobrého starostu

Príručka pre dobrého starostu

Príručka pre dobrého starostu a  Praktické komentáre pre mestá a obce je vhodné čítanie nielen pre kandidátov pred voľbami.

Príručka pre dobrého starostu je určená predovšetkým starostom obcí, ktorí boli prvýkrát zvolení do  funkcie. Náš príspevok sa neobmedzuje len na novozvolených starostov, ale aj na starostov, ktorí sú vo funkcii už dlhšie, keďže na jednom mieste nájdu rámcový a prierezový prehľad toho, čo by mali pri výkone svojej funkcie poznať. Táto publikácia môže taktiež rovnako dobre poslúžiť aj poslancom obecných zastupiteľstiev a pracovníkom obecných úradov.

EUROKÓDEX – Praktické komentáre, ktorá vám môže pomôcť ľahšie sa zorientovať v spleti zákonov a paragrafov. Podľa právneho stavu k 1.1.2015.
Vybrali sme pre vás tie zákony, ktoré sú dôležité pre fungovanie miest a obcí v súlade s právnym poriadkom. Komentáre a výklady k jednotlivým paragrafom sú napísané rukou tých, ktorí sa venujú priamej aplikácii zákona do praxe.
Publikácia je vytvorená v takom duchu, aby sa stala nepostrádateľným nástrojom, pomocníkom pre výkon vašej funkcie, na poste primátora, starostu, prípadne poslanca zastupiteľstva mesta či obce.

Link na ríručku Dobrý starosta:

https://www.zakon.sk/eshop/prirucka-dobreho-starostu/p-1571253.xhtml

a toto je väčší balíček s praktickými komentármi pre mestá a obce:

https://www.zakon.sk/eshop/action/productdetail/oc/1570140/product/balik-dobry-starosta.xhtml

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *